Double Sausage Egg McMuffin

Double Sausage Egg McMuffin På McDonald’s Norge

En delikat og myk frokostsandwich med svært næringsrike ingredienser er tilgjengelig på frokostmenyen til McDonald’s i Norge som Double Sausage Egg McMuffin.Denne relativt store sandwichen inneholder en mør kombinasjon av to svinepølsekarbonader med et eggeplommefylt og kremet egg, noe som gir en betydelig mengde energi til forbrukeren.

Denne sandwichen er også tilgjengelig på måltidsmenyen i denne hurtigmatkjeden der en vanlig kaffe eller annen varm drikke og et enkelt stykke hashbrun legges til for å gjøre det til et godt porsjonsmåltid til frokost. Prisen og energien til dette måltidet er relativt høyere enn en enkelt sandwich, for en veldig klar grunn til ekstra ekstra elementer.

Les også:Chicken Salsa Meny Pris: Mcdonald’s Norway 2024

Double Sausage Egg McMuffin Ingredienser

 • Cheddar Cheese slice
 • Egg
 • English Muffin
 • Liquid Vegetable and dairy fat Blend
 • Pork Sausage Patty

Double Sausage Egg McMuffin ernæring

     Energy       2301 KJ (28%RI)    551 KCal (28%RI)                

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fats (g)46% RI 32g
Of which saturated (g)58% RI 12g
Carbohydrates (g)11% RI 28g
Of which Sugar (g)4% RI 3.7g
Protein (g)71% RI 35g
Fibre (g)Nil2.5g
Salt (g)42% RI 2.5g

McDonald’s Double Sausage Egg McMuffin Oppskrift

Oppskriften på denne doble Pølse & egg McMuffin frokostsandwich innebærer å lage forskjellige ingredienser separat. Så, for å gjøre det må du ha svinekjøtt kjøtt, egg, muffins, meieri fett blanding, og vegetabilsk olje som de viktigste ingrediensene. Slik kan du tilberede denne sandwichen;

Hvordan lage Double Sausage Egg McMuffin?

 • Begynn med å hakke svinekjøttet fint og tilsett spesielle krydder, krydder og krydder for å lage råmaterialet til svinekjøttet.
 • Ta nå 100 gram av denne blandingen og form den til en rund brød. Lag en annen slik patty på 100 gram av en blanding av kjøttdeig og krydder.
 • Tilsett 70 til 80 ml matolje i stekepannen og varm den over middels varme.
 • Legg disse karbonadene i denne stekepannen og stek karbonadene grundig fra begge sider ved å snu dem etter en stund.
 • Nå kan du legge til ytterligere 30 ml matolje i stekepannen og knekke et egg i den.
 • La egget steke en stund, og ikke stek eggeplommen i tilfelle du vil ha det i smørbrødet.
 • Rist muffinshalvdelene i 2 minutter, og legg osteskiven på nederste halvdel. Stable begge pølsekakene på denne skiven.
 • Legg nå eggebollen oppå pølsekakene, og du bør smøre litt vegetabilsk væske på muffinsen og legge den oppå alle ingrediensene.
 • Det var det; din hjemmelagde Dobbel Pølseegg McMuffin er klar til servering.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

McDonald’s Double Pølse & Egg McMuffin gjennomgang

Gjennomgangen av denne frokostsmørbrødet vil inneholde detaljer om smak, utseende, emballasje, aroma og prissetting av Double Sausage & Egg McMuffin. Så først, da jeg mottok denne sandwichen fra McDonald’s-filialen, ble den servert i god emballasje som unngikk enhver form for forurensning.

Double Sausage Egg McMuffin
Double Sausage Egg McMuffin

Da jeg åpnet pakken, så jeg et litt større smørbrød enn vanlige frokostsmørbrød, bortsett fra Double Bacon & Egg McMuffin eller Mighty McMuffin fra McDonalds-menyen. Dette er på grunn av den doble pølsepattyen stablet på hverandre og eggepattyen oppå dem.

Aromaen til denne sandwichen er tiltalende, og du vil bare ha en bit for å stille sulten. Derfor kunne jeg ikke motstå meg selv og tok en bit av denne sandwichen med min vidåpne munn. Jeg følte at det ikke var noe sprøtt eller knasende element, og kombinasjonen av pølsekaker og egg med vegetabilsk væske og meieriblanding var for mør og saftig.

Smaken og smaken til denne frokostvaren er god og kan være det perfekte valget for kjøtt- og proteinelskere å starte dagen med denne sandwichen. Muffinsen var litt seig, men slo seg fint inn med de andre ingrediensene.

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Double Sauage Egg Muffin bærer 551 Kcal eller 2301 KJ energi alene. Dette utgjør nesten en fjerdedel av det totale energiinntaket i løpet av en dag.

Prisen på en Double Sausage Egg McMuffin måltid del er 6,49.

Dobbel pølse og egg McMuffin Protein: 35 gram

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *