McDonald's Wrap Av Dagen Og Salater Meny

McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny i Norge 2024

McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny: Siden starten har McDonald’s tjent mennesker over hele verden med sine deilige burgere, smørbrød og måltider. Derfor har McDonald’s blitt et automatisk valg for et enkelt og raskt måltid i Norge.

Hva om du leter etter et raskt måltid og ikke vil smake på en burger eller en sandwich, McDonald’s dekket deg med dagens deilige innpakning og salater som gir et raskt måltid. På den offisielle menyen kan du velge fra en rekke fantastiske wraps og salater med forskjellige smaker.

McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny I Norge kan være et godt alternativ hvis du er ute etter en rask lunsj eller kveldsmat som gir nødvendig energi og næring. McDonald’s lar sine forbrukere tilpasse sine salater og wraps ved å legge til eller fjerne visse ingredienser. Søt chili kylling sprø/grillet, krydret grønnsakswrap og sidesalat.

Les også: Mcdonalds Meny Priser Norge

McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny i Norge

Det er en rekke wraps og salater tilgjengelig på McDonald’s meny. La oss gå gjennom prisdetaljene for disse wraps og salater. Alle prisene som er nevnt i tabellen nedenfor er hentet fra Deliveroo, en offisiell leveringspartner til McDonald’s i Norge. Dette er imidlertid estimerte priser og kan variere basert på plassering og tidspunkt.

McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny

ProduktPris
Wrap av dagen99,-
Wrap med kylling119,-
Wrap med kylling og bacon129,-
Wrap med pulled pork129,-
Wrap med bønner og ris119,-
Salat med kylling129,-
Salat med kylling og bacon139,-
Salat med pulled pork139,-
Salat med bønner og ris129,-
McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny

McDonald’s Wrap Og Salater Ernæring Rapport

Her er detaljerte retningslinjer om ernæringsfakta og rapport om alle elementene i Wraps og Salat meny.

Menu ItemEnergy (Kcal)Protein (g)Fats (g)
The Sweet Chilli Chicken One Crispy4692218
The Sweet Chilli Chicken One Grilled340296.4
The BBQ & Bacon Chicken One Crispy4932420
The BBQ & Bacon Chicken One Grilled344267
The Caesar & Bacon Chicken One Crispy5322525
The Caesar & Bacon Chicken One Grilled4033213
The Spicy Veggie One3658.78.8
Side Salad180.90.5
Chicken Salad Crispy2742111
Chicken Salad Grilled139251.4
Chicken and Bacon Salad Grilled185304.3
Chicken and Bacon Salad Crispy3202614
McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny

Den søte chili kyllingen en sprø/grillet

Sweet Chilli Chicken One wrap er tilgjengelig på alle restauranter i denne hurtigmatkjeden over hele Norge. Denne wrapen er tilgjengelig i to forskjellige kyllingsmaker.

Et grillet kyllingstykke (for grillet smaksatt wrap) eller kylling velg (for sprø flavored wrap) med grønnsaker som salat og agurk og sauser som kul mayo og søt chilisaus alt vridd i en stor fullkorns tortilla.

Denne innpakningen gir tilstrekkelig mengde energi og tilfredsstiller sulten fullstendig. Man kan nyte denne søte chiliwrapen på fredag og søndag.

Den Caesar & Bacon Chicken en sprø / grillet

Hurtigmatkjeden tilbyr Caesar & bacon wrap i både sprø og grillede smaker som et begrenset tidsbegrenset tilbud. Denne innpakningen er tilgjengelig når som helst på McDonald’s filialer over hele Norge.

McDonald's Wrap Av Dagen Og Salater Meny
McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny

I denne innpakningen er kyllingvalg og stripete bacon inkludert i den sprø smaken mens grillet kylling og bøketre røkt bacon brukes i grillet smak av denne wrapen. Foruten disse ingrediensene, sprø løk og salat er lagdelt med Caesar Style saus og alt pakket inn i en stor fullkorn tortilla.

BBQ & Bacon Chicken en sprø / grillet

BBQ & Bacon Wrap er en annen populær wrap som er en fryd for kjøttelskere, da den bærer to forskjellige typer kjøtt. Som alle andre warp på McDonald’s, er denne renningen også tilgjengelig i Crispy and Grilled Flavour.

For en sprø flavored wrap, en klumpete kombinasjon av en kylling select, en stripete bacon skive, grønnsaker som tomat og salat, og sauser som kul mayo med røykfylt BBQ saus alt pakket inn i en stor fullkorns tortilla wrap.

For en grillet smakspakke er forskjellen grillet kylling i stedet for kylling velg og bøketre røkt baconskive i stedet for stripete baconskive brukes.

Denne wrapen inneholder mer protein på grunn av kjøttingrediensene og gir overdreven energi. Denne wrap er kun tilgjengelig på tirsdag og torsdag.

Den krydrede Veggie One

For vegetarianere er The Spicy Veggie One den eneste wrapen som er tilgjengelig på McDonald’s Norge-menyen som også er godkjent av vegetarforeningen. Dette er også blant de sunneste wraps som en kunde kan fra denne hurtigmatkjeden.

The Spicy Veggie One

En stor tortillawrap omslutter en sunn kombinasjon av grønnsaker som løkringer, salat og tomatskiver med veggie dippers og lagdelt med krydret smak.

Denne wrapen er tilgjengelig mandag og torsdag på tvers av alle filialene til McDonald’s i Norge.

McDonald’s Salater Meny

McDonald’s tilbyr en rekke salater der nesten alle identiske ingredienser av wraps er til stede. Hvis noen er allergiske mot tortillas, kan han velge en salat som inneholder gjenværende alle ingrediensene. La oss ta en titt på de korte detaljene for hver salat som er tilgjengelig på denne hurtigmatkjeden.

Side salat

Dette er den sunneste salaten som serveres på menyen til denne hurtigmatkjeden. Den består av rene og friske grønnsaker som løkringer, salatblader, tomatskiver og agurkskiver sammen med balsamicodressing for å forbedre smaken.

Denne salaten bør være et nødvendig element som man bør legge til et måltid på grunn av næringsverdien.

Kylling salat sprø/grillet

For mer energi og kalorier, kan man velge kyllingsalat som er tilgjengelig i to smaker av kylling sprø og grillet. Salatboksen inneholder ingredienser som McCrispy Patty (for sprø smak), grillet kyllingstykke (for grillet smak) og grønnsaker som tomatskiver, agurkskiver og løkringer med balsamicodressing.

Denne salaten inneholder en betydelig mengde energi og gir essensielle næringsstoffer som protein, karbohydrater, fiber og salt.

Bacon & Kyllingsalat Sprø & Grillet

En annen salat som er tilgjengelig på McDonald’s-filialer over hele Norge er Bacon & Chicken Salad. Både grillede og sprø smaker serveres av denne hurtigmatkjeden.

Denne grillede salaten inneholder grillede kyllingbiter med bøkerøkt baconskiver med løkringer, tomatskiver, agurkskiver og balsamico dressing.

Bacon & Chicken Salad Crispy & Grilled
McDonald’s Wrap Av Dagen Og Salater Meny

Mens bacon & kyllingsalat med sprø smak inneholder de samme ingrediensene. Imidlertid er grillet kylling og bøketre røkt baconskiver erstattet av McCrispy Patty og Streaky Bacon.

Denne rik-i-protein-salaten tilbyr en betydelig mengde energi og er tilgjengelig i alle restauranter i denne hurtigmat kjeden.

Les også: McCafe Meny Med Siste Priser Og Ernærings Rapport

Avsluttende Merknad

Denne bloggen diskuterer fullstendig varene som er tilgjengelige på Wraps and Salads-menyen til McDonald’s Norge. Vi har også skrevet ned ernæringsmessige fakta og pris på hvert element enten salat eller wrap i denne bloggen. Håper, du får det du vil ha i denne artikkelen. Prisene kan variere avhengig av sted og tidspunkt.

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

En Original Hamburger fra Johnny RoNei, grillet kylling som brukes i wraps og salater tilberedes ved marinering med nødvendige krydder og krydder. Senere blir denne kyllingen tilberedt og grillet perfekt. McDonald’s bruker ikke reformert kjøtt i noen av varene som er tilgjengelige på Wraps and Salads meny.ckets Meny koster 249 kroner. Den består av en 100% oksekjøttburger, cheddarost, bacon, løk, pickles og sennep.

Ja, dette wrap-of-the-day tilbudet fortsetter å endre seg daglig. Hver dag kan du få en ny type wrap, og på den dagen er andre wraps ikke forberedt. Imidlertid tilberedes tidsbegrensede tilbudspakker daglig og kan nytes i din nærliggende McDonald’s-restaurant før tilbudet utløper.

Ja, McDonald’s serverer en vegetarisk wrap som er kjent som den krydrede veggie. Denne wrapen er tilberedt med rent vegetabilske ingredienser som veggie dippers, agurk, tomat og salat. Videre har vegetarforeningen også godkjent at denne innpakningen skal være vegetarisk.

Den søte chili Kyllingwrap inneholder nesten 7,0 gram sukker og 18 gram fett. Imidlertid er disse næringsstoffene i høyere mengder fordi dette måltidet kommer med tilbehør og en kald drikke. Porsjonsstørrelsen (liten, middels eller stor) på måltidet bestemmer mengden protein og sukker.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *