McSpicy

McSpicy på McDonald’s Meny Norge

En saftig og frekk McSpicy-burger lastet med en krydret kyllingpatty, strimlet isbergsalat og en smakfull topping av vegansk sandwichsaus Aromaen skaper en trang til å smake på denne burgeren fra McDonald’s Norge-menyen.

I tilbudet Mc Spicy Meal får du en pakke varme pommes frites og eventuell kald drikke du liker fra McDonald’s Norge-menyen. Imidlertid er dette måltidstilbudet tilgjengelig i mellomstore og store størrelser, der burgeren forblir den samme, men størrelsen på pommes frites og kalde drikker varierer. Det er et sammenlignbart valg til McCrispy.

Les også: Cadbury Dairy Milk McFlurry På McDonald’s Meny Norge

McSpicy Ingredienser

McSpicy Chicken Patty

Spicy Chicken Patty
989 kJ | 236 kcal

Iceberg Lettuce

Iceberg Lettuce
(13 KJ | 3Kcal)

Sesame Bun

Sesame Bun
669 kJ | 158 kcal

Vegan Sandwich Sauce

Vegan Sandwich Sauce
162 kJ | 39 kcal

Ernæringsrapport fra McSpicy McDonald’s

 Energy        1833 KJ (22%RI)    437 KCal (22%RI)     

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fats (g)24% RI 17g
Of which saturated (g)9% RI 1.8g
Carbohydrates (g)18% RI 46g
Of which Sugar (g)7% RI 6.2g
Protein (g)47% RI 24g
Fibre (g)Nil3.2g
Salt (g)33% RI 2.0g

Sammenligning av McCrispy vs McSpicy

ComponentsMcDonald’s Mc SpicyMcCrispy
IngredientsSpicy Chicken Patty, Iceberg Lettuce, Sesame Bun, Vegan Sandwich SauceCrispy Chicken Patty, Sandwich Vegan Sauce, Iceberg Lettuce, and Sesame Bun
Calories1833 KJ or 437 Kcal1833 KJ or 437 Kcal
Price£5.89£6.09
TasteSaucy with more spice and flavourCrunchy with normal spice and no sauce
StatusAlways  AvailableAlways Available

Mc krydret oppskrift

Oppskriften på denne McDonald’s Mc Spicy burgeren er ganske enkel, og hvis du er borte fra Norge, bør du tilberede den på kjøkkenet ditt. Følgende trinn vil veilede deg i å tilberede denne fantastiske burgeren fra McDonald’s Burgers-menyen hjemme for å nyte med familien.

Hvordan forberede det?

  • Først av alt, mal kyllingkjøttet sammen med spesifikke krydder, krydder og krydder for å lage en krydret kyllingpatte. Form pattyen og oppbevar den på et avkjølt sted, for eksempel i en fryser.
  • Nå skal du rive den ferske isbergsalaten i små biter.
  • Ta deretter pakken med sesambolle og åpne den. Legg begge stykkene av bollen på en varm takke eller flat panne for å varme disse stykkene.
  • Ta kyllingbrødet ut av emballasjen og stek den i en egnet matolje etter eget valg.
  • Legg denne nystekte sprø kyllingkaken på nederste halvdel av bollen. Fordel noen biter av strimlet isbergsalat på toppen av denne krydrede kyllingpatten.
  • Etter det, bruk litt Sandwich Vegan Sauce på disse salatbladene. Sett på den øverste halvdelen av den varme bollen for å fullføre McDonald’s Mc Spicy.
  • Server den til dine familiemedlemmer og nyt den selv om du ikke er bosatt i Norge.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Vår McSpicy McDonald’s gjennomgang

Fra den nyeste McDonald’s-menyen, i dag konsumerte jeg den berømte Mc Spicy burgeren for å fortelle deg hvordan den smaker. Først bestemte jeg meg for å spise denne burgeren på vår nærliggende fastfood-gren. Etter å ha kommet inn i grenen, gikk jeg til disken og bestilte denne burgeren. Etter en ventetid på 7 til 8 minutter var burgeren min klar, og jeg hentet den fra disken.

Nå, etter å ha funnet et bord, satte jeg meg ned og avdekket boksen. Duften var innbydende, og det luktet friskt og godt. Størrelsen på Spicy Norway-burgeren var normal, og man kunne lett ta en bit uten å åpne munnen på vidt gap. Så den første biten gir deg en smakfull opplevelse av en knasende kyllingpatty kombinert med salat og vegansk saus.

Enkelheten og den knasende, glatte smaken gjør denne burgeren til et populært valg blant brukerne. Derfor er Spicy Chicken Burger verdt pengene og kan være ditt raske lunsjalternativ.

McSpicy
McSpicy

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Denne McDonald’s Spicy Burger inneholder sunne ingredienser som har en betydelig mengde energi og ikke utgjør en stor trussel mot helsen din. Kaloritallet for krydret burger er 437 kcal, eller 1833 kJ energi. Dette utgjør rundt 22 % av det daglige referanseinntaket til en gjennomsnittlig voksen person.

Ja, denne burgeren er en varmselgende vare fra McDonald’s Norge-menyen og er alltid tilgjengelig i alle grener av denne hurtigmatkjeden over hele Norge.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *