McDonalds Happy Meal Meny Priser

McDonalds Happy Meal Meny Priser: McDonald’s Meny Norge

McDonald’s har en dedikert del av Happy Meal på menyen der fantastiske måltidskombinasjoner tilbys. Denne bloggen vil diskutere McDonalds Happy Meal-menyen som er tilgjengelig på Norge-filialene, sammen med prisene deres (hentet fra Deliveroo Delivery Partner) og ernæringsmessige detaljer.

Les også: Mcdonalds Meny Priser Norge

Hvilke typer Happy Meals er tilgjengelige på McDonald’s i Norge?


Happy Meal på McDonald’s meny Norge tilbyr i dag fem ulike typer måltider. Disse inkluderer Hamburger Meal, Cheeseburger Meal, Fish Fingers Meal, Chicken McNuggets og Veggie Dippers måltid.

McDonalds Happy Meal Meny Priser
McDonalds Happy Meal Meny Priser

Disse prisene er hentet fra Deliveroo-plattformen som er blant de offisielle leveringspartnerne til McDonald’s i Norge. Disse prisene kan variere, og alt avhenger av plasseringen av restauranten i landet.

Les også: Mcdonald’s Burgers Meny Priser

McDonalds Happy Meal Meny Ernæringsmessig rapport:

MenyelementEnergi (Kcal)Protein (g)Karbohydrater (g)Fett (g)
Hamburger måltid41022,5 g48,2 g13g
Cheeseburger måltid45725.549,2 g16,7 g
Kylling McNuggets (4 stykker) Måltid33319,5 g32,2 g13,4 g
Fiskefingre (3 stk) Måltid31420,5 g32,2 g10,7 g
Veggie Dippers (2 stk) Måltid31912,8 g38,2 g11,3 g
McDonalds Happy Meal

Disse næringsverdiene til måltidene nevnt i tabellen ovenfor er strengt tatt i henhold til elementene som er inkludert i den måltidsdelen. Enhver sidegjenstand eller krydder vil definitivt legge til en viss næringsverdi til måltidsdelen.

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra McDonalds Happy Meal Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Ja, en person kan tilpasse Happy Meal-varene i henhold til hans/hennes preferanser. Prisen på måltidet vil imidlertid endres tilsvarende.

Saltinholdet til Happy Meal-varene kan sjekkes på bloggen til den aktuelle varen i det måltidet. Siden Happy Meal-delen av McDonald’s varierer over tid, varierer også saltinnholdet i et bestemt måltid avhengig av varene som er inkludert i det måltidet.

Vanligvis, i Happy Meal-delen av menyen, brukes burgere, utvalgte kyllinger og dippere. Disse elementene inneholder hveteelementer i boller, brødsmuler og mel som ble brukt til å lage. Derfor er ingen Happy Meal gluten- eller hvetefri. Imidlertid er det tilgjengelige varer på McDonald’s-menyen som ikke har spor av hvete eller gluten, og disse varene er pommes frites, gulrotstaver, agurkstaver, eple- og druefruktpose, og alle små drikker (inkludert milkshakes).

Ja, Fish Finger Happy Meal inneholder ikke noe meieri- eller soyainnhold. Alle ingrediensene som brukes i fiskefingermåltider er fri for soya eller melk.

For øyeblikket er det 5 måltidsalternativer tilgjengelig på McDonalds Happy Meal Menu. Alle måltidene har samme pris som. Denne prisen kan endres avhengig av plasseringen til restauranten i Storbritannia. Prisen som er nevnt i denne bloggen er i London og hentet fra Deliveroo-plattformen som er den offisielle partneren til McDonald’s.

Hoki eller Pollock fisk brukes hovedsakelig i McDonald’s varer som inneholder fisk som ingrediens. Denne hurtigmatkjeden importerer all sin fisk fra Marine Stewardship Council-sertifiserte bærekraftige fiskerier og har et stort lager for å opprettholde forsyningen jevnt og funksjonelt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *