McPlant

McPlant på McDonald’s Meny Norge

En ren vegansk burger, McPlant, tilberedes med alle ingrediensene plante- eller grønnsaksbaserte. Beyond Meat McPlant burgere består av grønnsaker som løk, pickles, tomater og salat. Videre er patty rent laget med planter, og andre frekke elementer som sennep og vegansk saus er også vegetarianer. Så denne burgeren er en skikkelig godbit for vegetarianere.

Du kan få et måltid avtale med denne burger som vil inkludere en kald drikke og pommes frites fra McDonald’s menyen. Prisen på dette måltidet varierer avhengig av størrelsen på pommes frites og kald drikke.

Les også: Hamburger På McDonald’s Meny Norge

Plantebaserte burgeringredienser

Plant Based Burger

Plant-Based patty
668 kJ | 160 kcal

Iceberg Lettuce

Iceberg Lettuce
(13 KJ | 3Kcal)

Sesame Bun

Sesame Bun
695 kJ | 164 kcal

Vegan  Sauce

Vegan Sauce
162 kJ | 39 kcal

Tomato Ketchup

Tomato Ketchup
81 kJ | 19 kcal

Pickle Slices

Pickle Slices
2 kJ | 0 kcal

Onions

Onions
12 kJ | 3 kcal

Vegan Cheese

Vegan Cheese
149 kJ | 36 kcal

Mustard

Mustard
2 kJ | 0 kcal

Tomato Slice

Tomato Slice
14 kJ | 3 kcal

Ernæringsmessig rapport fra McPlant McDonald’s

 Energy        1798 KJ (21%RI)    429 KCal (21%RI)

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fats (g)29% RI 20g
Of which saturated (g)33% RI 6.6g
Carbohydrates (g)16% RI 40g
Of which Sugar (g)12% RI 10g
Protein (g)37% RI 19g
Fibre (g)Nil4.6
Salt (g)37% RI 2.2

Mc Plant Oppskrift

Hvis du ikke får muligheten til å smake McDonald’s nye burger på deres lokasjoner i Norge, er det ingen grunn til bekymring. Du kan prøve å lage McPlant-burgeren hjemme hos deg selv ved å bruke oppskriften som følger med. Følg trinnene nedenfor for å gjenskape denne burgeren.

Hvordan forberede det?

  • Plantebasert patty vil kreve litt hardt arbeid å forberede. Så begynn med å lage denne pattyen og mal plantene sammen mens du legger til krydder og krydder,
  • Ta nå grønnsakene og start med å kutte en skive fersk tomat. Kutt deretter 2 eller 3 stykker sylteagurk riktig. Kutt deretter en liten løk i mindre biter. På samme måte splinter du de friske salatbladene i små fragmenter.
  • Deretter bør du ta bollen ut av pakken og advare den på en flat panne. På den andre brenneren
  • Videre til neste trinn: legg opp alle ingrediensene i en bestemt rekkefølge, og start med å legge pattyen på den nederste bollen. Legg en skive cheddarost på toppen av pattyen.
  • Deretter legger du tomatskiven på osteskiven og fordeler bitene av løk, salat og skiver på sylteagurken på tomatskiven.
  • Ta ut de flytende elementene som sennep, ketchup og vegansk saus og slipp dem på grønnsaksbitene. Legg den øverste halvdelen av bollen på for å fullføre burgeren.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Vår McPlant gjennomgang

I dag bestemte jeg meg for å prøve veggie burger fra McDonald’s Burgers menyen. Ærlig talt, jeg elsker kylling- og biffburgerne fra McDonald’s Norway, men i dag bestemte jeg meg for å prøve denne veggisburgeren. Etter å ha mottatt bestillingen min, åpnet jeg den og la merke til størrelsen på burgeren. Fra et størrelsessynspunkt er Plant-burgeren god med tanke på ingrediensene.

Så tok jeg bare en bit og fant ut en unik smak av blandede grønnsaker og en skarp fra patty. Så et godt valg i tilfelle du ikke foretrekker kjøttburgere.

McPlant
McPlant

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

McPlant er en vegansk burger laget med en Beyond Meat-patty og andre plantebaserte ingredienser som erteprotein, kokosnøttolje og potetstivelse.

McPlant er lavere i mettet fett enn en vanlig burger, men det er fortsatt behandlet hurtigmat. Nyt det av og til, ikke som en helse stift.

McPlant-patty selv er vegetarianer og regnes som halal. McDonald’s USA sertifiserer imidlertid ikke maten som halal på grunn av potensiell krysskontaminering under matlaging.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *