Muffin with Jam

Muffin with Jam McDonald’s Meny Norge 2024

For folk som elsker å ha en øm og søt frokost, kan en Muffin with Jam fra MCD-menyen være et godt valg for dem. Den nylagde og ristede engelske muffinsen med jordbærsyltetøy som pålegg gir forbrukeren et sunt og næringsrikt måltid til frokost med en fantastisk smak. I tillegg til dette gir kombinasjonen Muffin og Strawberry syltetøy også en betydelig mengde energi for å starte dagen med positive vibber.

Les også: Double Sausage Egg McMuffin

Muffin with Jam Ingredienser

 • English Muffin
 • Liquid Vegetable and Dairy fat Blend
 • Strawberry Jam

McDonald’s McMuffin med Strawberry Jam Nutrition

   Energy       903 KJ (11%RI)     214 KCal (11%RI)          

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fats (g)8% RI 5.6g
Of which saturated (g)7% RI 1.4g
Carbohydrates (g)13% RI 35g
Of which Sugar (g)13% RI 11g
Protein (g)11% RI 5.5g
Fibre (g)Nill1.9g
Salt (g)7% RI 0.44g

McDonald’s Muffin med Strawberry Jam Oppskrift

Denne Muffin with Jam er en to-makro ingrediens element fra McDonald’s meny og er ganske enkel å tilberede hjemme i tilfelle du ikke kan nyte det i Norge. Du bør ha de grunnleggende ingrediensene som normalt finnes i hvert kjøkken. De inkluderer en halv kopp sukker, 2 kopper mel, to egg, jordbær syltetøy, bakepulver (2 ts), en fjerdedel teskje salt, melk (1 kopp) og vegetabilsk olje (1/3 kopp). Følg deretter forberedelsesmetoden gitt nedenfor.

Hvordan lage en sunn Muffin with Jam?

 • Start med tilberedningsprosessen for muffins. Så du må samle de grunnleggende ingrediensene som mel, sukker, salt og bakepulver i en bolle.
 • Bland disse ingrediensene ordentlig for å lage en jevn tørr blanding.
 • Tilsett nå de resterende ingrediensene, som egg, vegetabilsk olje og melk, og bland dem godt for å lage et tett, glatt materiale.
 • Nå bør du legge denne tette flytende blandingen til den andre bollen med blandingen av tørre ingredienser. La dem nå blandes, og ikke overmiks dem.
 • Det neste trinnet er å ta en liten mengde av denne nye blandingen og forme den til en flat patty-lignende struktur. Lag slike strukturer med all blandingen du har laget.
 • Forvarm ovnen til anbefalt temperatur og begynn å snøre karbonadene til bakeformål.
 • Når de er bakt og ristet, ta dem ut og tilsett en skje med jordbærsyltetøy for å påføre hver enkelt muffins.
 • Slik tilbereder du en hjemmelaget muffins med jordbærsyltetøy som har samme smak som McDonald’s.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Muffin with Jam McDonalds gjennomgang

Denne anmeldelsen handler om den søte og litt seige varen fra McDonald’s frokost Norge-menyen. Så jeg bestilte nettopp denne varen og mottok den innen 10 minutter. Så jeg pakket ut denne muffinsen og la merke til to engelske muffins lagvis med jordbærsyltetøy på oversiden.

Muffin with Jam
Muffin with Jam

Jeg observerte også duften av ferske muffins, som føltes veldig deilig. Dessuten hadde syltetøyet sin aroma totalt sett, noe som ga en normal størrelse muffins med rødt jordbærsyltetøy et innbydende utseende.

Når du smaker på denne muffinsen med jordbærsyltetøy, blir munnen din fylt med den milde sødmen fra Muffin with Jam. Jeg likte den tilfredsstillende smaken av denne fantastiske kombinasjonen av syltetøy og muffins. Syltetøyet tilfører en kremet og gelésmak på toppen av et sprøtt lag med ristede muffins.

Derfor vil smaksløkene dine føle hvert segment av denne søte varen. Du bør imidlertid legge til noen varme drikker som kaffe eller te for å gjøre denne varen mer forfriskende og gi deg en komplett frokostopplevelse. Dette elementet er ikke tilgjengelig i måltidsdelen av menyen; men du kan få andre matvarer separat.

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Engelske muffins med jordbærsyltetøykalorier er 214 kcal eller 903 kJ energi. Dette bidrar til 11% av den totale energien en person tar i sitt daglige liv.

Det er noen muffins der syltetøy påføres toppflaten slik du nyter fra McDonald’s Norge-menyen. Du kan imidlertid fylle muffinsen med jordbær syltetøy. Fra oppskriften vi diskuterte tidligere i denne bloggen, må du plassere en liten mengde blanding og legge til litt syltetøy på den, og deretter legge litt blanding igjen på toppen for å smøre syltetøyet mellom dem. Nå, bake dette elementet. Du vil ha en muffins fylt med syltetøy.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *