Mighty McMuffin Tomato Ketchup

Mighty McMuffin Tomato Ketchup på McDonald’s Meny Norge

Mighty McMuffin Tomato Ketchup er en sunn frokost med ferske ingredienser. Denne sandwichen er for øyeblikket tilgjengelig på McDonald’s-menyen som et tidsbegrenset tilbud. Denne sandwichen gir en herlig smak av svinekjøtt, bakbacon, en osteskive og et egg, alt kombinert i en muffins.

Dessuten kan denne frokosten også benyttes som et måltidsalternativ. I denne avtalen vil en person få en hash brown og hvilken som helst varm drikke etter eget valg fra McCafe. Siden noen få varer er lagt til denne måltidsavtalen, er prisen litt høyere enn en vanlig Might McMuffin Sandwich.

Les også: Mcdonalds Meny Priser Norge

Mighty McMuffin Tomato Ketchup

AlternativPris (NOK)
Egg McMuffin + Ketchup30,50
McDouble med Egg + Ketchup38,50
Spesialbestilling30,50 + ketchup (hvis aktuelt)

Mighty McMuffin med Tomato Ketchup Ingredienser

 • Egg
 • Muffin
 • Tomat ketchup
 • Osteskive (389 kJ | 94 kcal)
 • Fat Blend
 • Bacon

McDonald’s Mighty McMuffin med Tomato Ketchup Ernærings rapport

Energi        2153 KJ (26%RI)    515 KCal (26%RI)

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fett(g)40% RI 28g
Hvorav mettet (g)50% RI 10g
Karbohydrater(g)12% RI 30g
Hvorav sukker (g)6% RI 5.2g
Protein (g)69% RI 35g
Fiber (g)Nil2.4g
Salt (g)48% RI 2.9g

Mighty McMuffin Tomato Ketchup Oppskrift

 • For å begynne, lag svinekjøttet ved å kombinere det kvernede svinekjøttet med krydder og urter. Form deretter kjøttet til patter og stek dem i varm olje.
 • Etter at du er ferdig med å lage pattyen, tilbered to stykker bakbacon ved å steke dem lett i olje.
 • Neste trinn er å forberede egget til McMuffin. Tilsett litt olje i en stekepanne og knekk et egg i den, og kok den på middels varme.
 • Du kan koke egget til ønsket ferdighet, enten det er helt eller delvis. Når hovedingrediensene er tilberedt, legger du dem mellom muffinsene.
 • For å lage en muffins sandwich, start med å legge en skive cheddarost på nedre halvdel av muffinsen. Deretter legger du to biter bacon på toppen av osten, og ordner dem slik at de passer godt på muffinsen.
 • Plasser deretter det kokte egget på toppen av baconbitene med et tomatketchuplag. Avslutt til slutt med et lag brun saus.
 • For å konkludere, topp din hjemmelagde Mighty McMuffin med muffinstoppen og server umiddelbart.

McDonald’s åpningstider Norge

DaysTime
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Mighty McMuffin Anmeldelse

Mighty McMuffin Tomat Ketchup fra McDonalds frokostmeny i Norge er et tidsbegrenset tilbud som ikke skuffer forbrukeren. Når du åpner pakken, fyller denne sandwichen miljøet med fantastiske ting som er tiltalende. Denne herlige frokostsmørbrøden inneholder en saftig svinepølse, cheddarost, et nyknekket egg og en liten mengde tomatketchup.

Mighty McMuffin Tomato Ketchup
Mighty McMuffin Tomato Ketchup

Ingrediensene som er nevnt ovenfor kommer sammen og gir en saftig og saftig smak til denne frokosten McMuffin. Tilsetningen av tomatketchup utfyller perfekt den generelle smaken til denne sandwichen.

Kombinasjonen av teksturer og smaker skaper en tilfredsstillende frokostopplevelse som er både kjent og hyggelig. Med sin praktiske innpakning og tilfredsstillende porsjonsstørrelse som Mighty McMuffin Brown Sauce, er Mighty McMuffin med tomatketchup et godt valg for frokostentusiaster som ønsker en klassisk og deilig start på dagen.

Les også: Bacon Rull Med Tomat Ketchup På McDonald’s Breakfast Meny

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Mighty McMuffin tomato ketchup når den er sammenkoblet, gir forbrukeren 515 KCal eller 2153 KJ energi. Denne energien utgjør nesten 26 % av det daglige referanseinntaket av energi til en gjennomsnittlig person i Norge.

En mektig McMuffin fra McDonald’s meny inneholder ingredienser som bakbacon, meierifettblanding og vegetabilsk væske, svinepølsekaker, tomatketchup eller brun saus, egg og en skive cheddarost.

McDonald’s bruker oppskriften på tomatketchup, som inkluderer ingredienser som glukose-fruktosesirup, 60 % tomatpuré, salt, spriteddik og krydderekstrakt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *