Mighty McMuffin Brown Sauce

Mighty McMuffin Brown Sauce På McDonald’s Meny Norge

Få tak i det tidsbegrensede tilbudet av Mighty McMuffin Brown Sauce på McDonalds frokostmeny. Denne frokostsandwichen har en deilig kombinasjon av bacon, svinekjøtt, egg og ost i en engelsk muffins, noe som gjør den til en komplett frokostvare med sunne og næringsrike ingredienser.

I tillegg til dette er Mighty McMuffin tilgjengelig som et måltidsalternativ der du kan kombinere en varm drikke fra McCafe og en hash brown. Prisen går litt høyere på grunn av tilleggselementene.

Les også: Mcdonalds Meny Priser Norge

Mighty McMuffin Brown Sauce

ProduktPris
Mighty McMuffin Brown Sauce32.50 kroner

Mighty McMuffin Brown Sauce Ingredients

 • Egg
 • Muffin
 • Tomat Ketchup
 • Osteskive (389 kJ | 94 kcal)
 • Fat Blend
 • Bacon

McDonald’s Mighty McMuffin with Brown Sauce Nutritional Report

Energi        2163 KJ (26%RI)    517 KCal (26%RI)

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fett (g)40% RI 28g
Hvorav mettet (g)50% RI 10g
Karbohydrater(g)12% RI 31g
Hvorav sukker (g)6% RI 5.7g
Protein (g)69% RI 35g
Fiber (g)Nil2.2g
Salt (g)46% RI 2.8g

Mighty McMuffin Brown Sauce Oppskrift

 • Først av alt, tilbered svinekjøttet ved å hakke svinekjøttet med krydder og urter. Form deretter kjøttet til matte og stek dem i matolje.
 • Når du er ferdig med pattyen, tilbered to stykker bakbacon ved å smøre olje på den og steke litt.
 • Neste opp er å klargjøre et egg for denne McMuffin. Tilsett litt olje i stekepannen og knekk et egg for å steke det på middels varme.
 • Du kan hel- eller halvsteke egget etter dine preferanser. Når du har tilberedt de essensielle ingrediensene, beveger du deg mot stablen av ingrediensene mellom muffinsene.
 • Ta en muffins og legg en skive cheddarost på den nederste halvdelen og legg svinepølse på den.
 • Nå må du legge to baconbiter på en vridd måte slik at de kan justeres på muffinsen.
 • Neste trinn er å legge det stekte egget på toppen av disse baconbitene. Legg deretter et lag med brun saus på dette egget.
 • Til slutt legger du den andre halvdelen av muffinsen på disse stablede ingrediensene, og din hjemmelagde Mighty McMuffin er klar til servering.

Les også: Mighty McMuffin Tomato Ketchup På McDonald’s Meny Norge

McDonald’s åpningstider Norge

DaysTime
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Mighty McMuffin Brown Sauce Anmeldelse

De nylagde ingrediensene stables i en muffins og serveres i en lukket pakke som ved åpning gir en varm og deilig aroma. Dette gjør at du har lyst på mer av denne mektige frokostsmørbrødet. Teksturen til denne sandwichen er ganske delikat på grunn av den mykt bakte muffinsen som er tilgjengelig på McDonalds frokostmeny.

Mighty McMuffin Brown Sauce
Mighty McMuffin Brown Sauce

Å ta en munnfull bit av denne sandwichen vil kile smaksløkene dine og gi en saftig følelse. Tilsetning av brun saus forsterker smaksprofilen. Det gir et sylt og litt søtt element til den allerede spennende kombinasjonen av en svinepølse, 2 baconbiter, en cheddarostskive og et nyknekket egg.

Sausen passer perfekt sammen med de salte komponentene og gir en perfekt blanding av smaker. Med sin fine innpakning og tilfredsstillende porsjonsstørrelse gir Mighty McMuffin med brun saus en deilig gjenstand som også bærer en betydelig mengde energi

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Ifølge McDonald’s Norge sin nettside har en Mighty McMuffin Brown med saus 470 kalorier.

McDonald’s bruker en egenprodusert brun saus som kalles “McMuffin Sauce”. Denne sausen er en søt og kremet saus med en smak av røkt bacon og cheddarost. Den er laget med en blanding av ketchup, majones, eplecidereddik, sukker, hvitløk, løk og krydder.

Ifølge McDonald’s Norge sin nettside er den mektige McMuffinen fortsatt tilgjengelig på menyen. Den er tilgjengelig som en del av McDonald’s frokostmeny, som serveres fra kl. 06.00 til 11.00.

Den mektige McMuffinen er en stor frokostsandwich som inneholder et egg, to skiver kanadisk bacon, to skiver cheddarost og en engelsk muffins. Den er stekt i en vaffeljern og servert med McMuffin Sauce.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *