Bacon rull med brun saus

Bacon rull med brun saus – McDonald’s Breakfast Meny 2024

En enkel kombinasjon av brun saus, rulle og bakbaconskiver utgjør en klassisk bacon rull med brun saus frokost på McDonalds Norge meny. Folk som elsker å spise en kaloririk frokost vil ikke like det, men på en eller annen måte en god ting å spise. Tilgjengelig til 11:00 i Norge, kan du oppleve denne varen fra den nærliggende fastfood-kjeden.

En varm drikke fra McCafe og en hash brown kan også nytes på en bacon rulle i et eget måltidsalternativ fra McDonald’s. Dette vil koste deg noen ekstra pund, men sikkert en god måte å smake på en syrlig, men litt sprø frokostgjenstand.

Les også: Mcdonalds Meny Priser Norge

Bacon rull med brun saus Meny

ProduktPris
Baconrulle med brun saus (2 skiver bacon)149,-
Baconrulle med brun saus (3 skiver bacon)169,-
Bacon rull med brun saus

McDonald’s Bacon Roll Ingredienser

  • Tilbake Bacon
  • Brun saus
  • Rull

McDonalds bacon rull med brun saus Ernærings rapport

  Energi        1414 KJ (17%RI)    336 KCal (17%RI)                

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fett (g)13% RI 9.1g
Hvorav mettet (g)14% RI 2.8g
Karbohydrater (g)16% RI 42g
Hvorav sukker (g)9% RI 8.1g
Protein (g)42% RI 21g
Fiber (g)Nil1.7g
Salt (g)24% RI 2.0g

Mcdonalds bacon rull oppskrift

Oppskriften på en baconrull med brun saus er ganske enkel. Ingrediensene er ikke så kompliserte å finne fordi det ikke er noen spesiell McDonalds-ingrediens eller formel som brukes til å tilberede dem. Du kan lage en kopiversjon av dette frokostalternativet i ditt eget hjem. Pass på at du har baconskiver, brun saus og en rundstykke. Tilberedningsmetoden er som følger:

Hvordan gjøre det?

  • Begynn med å tilberede bakre baconskiver. For dette formålet må du steke dem i matolje på middels varme.
  • Så sett stekepannen på komfyren, gi den middels varme og tilsett 4 til 5 ss matolje.
  • Når oljen begynner å varmes opp, tilsett to baconskiver og stek dem grundig i 2 minutter. Pass på at du fortsetter å snu sidene for å få perfekt tilbakestekte baconskiver.
  • Begynn nå å stable disse baconbitene på en vridd måte på den nederste halvdelen av rullen. Pass på at rullen er oppvarmet eller ristet for å få en varm og myk tekstur.
  • Tilsett nå litt brun saus til disse baconskivene og legg den øverste halvdelen av rullen på disse ingrediensene.
  • Det er det, baconrullen din er klar til å smake eller servere.

McDonald’s åpningstider Norge

DaysTime
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Bacon rull med brun saus gjennomgang

Baconrullen sammen med brun saus serveres i en klassisk wrap fra McDonald’s. Når jeg åpner kurven, vil du føle duften av denne rullen som har ferske baconbiter som vil bringe vann til munnen din. I tillegg gjør den brune sausen som dypper fra sidene av rullen denne baconrullen mer tiltalende og appetittvekkende.

Bacon rull med brun saus
Bacon rull med brun saus

Selv om størrelsen på denne sandwichen er mindre på grunn av bare tre ingredienser, er kombinasjonen fortsatt uslåelig. Da jeg tok en bit av denne baconrullen kjente jeg en rimelig god smak som kunne tilfredsstille suget etter denne rullen. Den brune sausen gir en bitter og syrlig smak til denne baconrullen, i motsetning til tomatketchupen når den kombineres med sprø baconbiter. Dette gjør den generelle spiseopplevelsen litt hyggelig.

Men å ta en slurk kaffe eller te og deretter en knasende bit av hash brown med denne rullen vil være en perfekt måltidskombinasjon. Som helhet kan dette produktet være eller ikke være et godt alternativ å prøve fra McDonalds-menyen for å starte dagen i Norge.

Les også: McCrispy Deluxe: McDonald’s Meny Norge

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

En baconrulle med brun saus fra McDonald’s inneholder 390 kalorier. Dette er for en rulle med to skiver bacon, en skive ost, brun saus og to skiver brød.

Hvis du velger en rulle med tre skiver bacon, vil kaloriinnholdet øke til 460 kalorier.

Ja, brun saus går fint sammen med bacon. Brun saus er en rik og smakfull saus som kan gi bacon en ekstra dimensjon. Den søte og salte smaken av bacon komplementerer den rike og kraftige smaken av brun saus. Brun saus kan brukes til å dyppe bacon i, eller den kan brukes til å toppe bacon med.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *