Vegetable Deluxe

Vegetable Deluxe på McDonald’s Meny Norge

Nyt crunchiness av Pesto Goujon & Red Pepper sammen med kremet sandwichsaus og isbergsalat, alt stablet i en varm sesambolle for å gi deg en herlig og saftig smak og smak. Vegetable Deluxe Burger fra McDonald’s Norge-menyen er et automatisk valg for vegetarianere å nyte dette måltidet og få en god energiboost til å utføre oppgavene dine.

Hvis du velger å kjøpe Vegetable Deluxe Meal på McDonald’s Burgers-menyen, vil du bli servert knasende og varme pommes frites med kald drikke fra menyen. To størrelsesalternativer, middels og stor, er vanligvis tilgjengelige for måltidstilbudet. Deluxe-burgeren vil forbli uendret. Prisene og mengdene på drikke og pommes frites varierer imidlertid etter størrelse.

Les også: Filet O Fish På McDonald’s Meny Norge

Vegetable Deluxe Ingredienser

Red Pepper & Pesto Goujon

Red Pepper & Pesto Goujon
670 kJ | 160 kcal

Sesame Bun

Sesame Bun
670 kJ | 158 kcal

Sandwich Sauce

Sandwich Sauce
163 kJ | 39 kcal

Iceberg Lettuce

Iceberg Lettuce
(13 KJ | 3Kcal)

Vegetable Deluxe Ernæring Rapport

Energy        1515 KJ (18%RI)    361 KCal (18%RI)

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fats (g)17% RI 12g
Of which saturated (g)6% RI 1.2g
Carbohydrates (g)20% RI 51g
Of which Sugar (g)8% RI 7.3g
Protein (g)18% RI 8.8g
Fibre (g)Nil4.9g
Salt (g)21% RI 1.3g

Sammenligning av Vegetable Deluxe vs McPlant

ComponentsVeggie Deluxe McDonaldsMcPlant
IngredientsBlack Pepper & Pesto Goujon, Sandwich Sauce, Iceberg Lettuce, Sesame BunPlant-Based Patty, Tomatoes, ketchup, Onions, Mustard, Sandwich Sauce, Cheddar Cheese, Iceberg Lettuce, Pickle Slices, Sesame Bun
Energy1515 KJ or 361 Kcal1549 KJ or 369 Kcal
Price££
TasteCrunchy and Bit spicyCrispy with normal sauce
StatusAlways AvailableAlways Available

Vegetable Deluxe Oppskrift

Som vegetarianer må du prøve denne burgeren med familie og venner hjemme. Det er ingenting å bekymre seg for hvis du ikke er statsborger i Norge og ikke kan smake på denne varen i en nærliggende McDonald’s-filial av byen eller landet ditt. Her er trinnvis veiledning angående navn og mengde ingredienser du trenger for å tilberede denne burgeren på kjøkkenet ditt. Videre kan du følge trinnene for å lage denne burgeren.

Hvordan forberede det?

  • Det første trinnet er å velge nøkkelingrediensene dine og prøve å forberede dem først. I dette tilfellet må pesto goujon tilberedes først, som er en blanding av brødsmuler, eddik, tomatpuré, erter, sort pepper, salt, emulgator, hvitløkspuré, maismel og olivenolje.
  • Det neste trinnet er å steke denne grønnsaks-goujonen i ikke-hydrogenert olje riktig slik at alle sider blir gjennomkokt og stekt.
  • Nå bør du rive noen friske isbergsalatblader med hjelp av en kniv.
  • Damp opp sesambollen litt inne i ovnen og start prosessen med å stable ingrediensene.
  • Plasser denne ferske Pesto Goujonen på nederste halvdel av bollen. På toppen av disse Goujonene, dryss de hakkede bladene av isbergsalat.
  • Påfør sandwichsausen på disse salatbitene, og legg den øverste halvdelen av sesambollen på toppen av alle de stablede ingrediensene for å fullføre denne veggie Deluxe Burger.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Vegetable Deluxe gjennomgang

Så i dag skal vi gjennomgå smaken av veggie Deluxe-burgeren fra den nyeste McDonald’s-menyen. For dette formålet dro jeg til en McDonald’s-butikk og bestilte denne grønnsaksburgeren på disken. Etter en 5-minutters ventetid hentet jeg bestillingen min fra den andre disken og gikk mot bordet mitt.

Så åpnet jeg bare pakken og tok ut denne grønnsaksburgeren. Burgeren var tro mot sin normale størrelse og ga en aroma av knasende Pesto Goujon og varm sesambolle som økte appetitten og suget etter denne burgeren. Jeg tok en bit av denne burgeren, og det var en god smakskombinasjon av sprø Goujon og sandwichsaus.

En sesambolle gir den ekstra gleden til denne smaken, og generelt er det et godt element for vegetarianere å smake og fylle på energinivået og spenningen. Denne burgeren var virkelig fantastisk i smak og sug og en pengeartikkel fra McDonald’s Norway Menu.

Vegetable Deluxe
Vegetable Deluxe

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

McDonald’s markedsfører sine Filet-O-Fish-tilbud gjennom sesongtilbud, apptilbud og fremhever sin klassiske appell.

Begrepet «deluxe vegetabilsk» har ikke en enkelt definisjon. Det kan referere til:

En oppskrift med en rekke premium grønnsaker.

En markedsføringsbetegnelse for en rett med ekstra grønnsaker.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *