Oreo McFlurry

Oreo McFlurry på McDonald’s Meny Norge

Fra Desser-delen på McDonald’s-menyen er Oreo McFlurry et kremaktig og må-prøve-element med ingredienser som Oreo Crumb og iskrem som gir en hel verden av sødme med en liten knasende følelse. Så, en nesten perfekt avslutning på matopplevelsen din på McDonald’s-kjeden med denne Oreo McFlurry. Den er tilgjengelig i Regular og Mini størrelser. Sjekk også Maltesers McFlurry.

Les også: McDonald’s Fries På McDonald’s Meny Norge

Oreo McFlurry Norge Ernæringsrapport

Energy = Regular (258Kcal) Mini (129Kcal)

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
MiniRegularMiniRegular
Fats (g)6% RI13% RI 4.5g9g
Of which saturated (g)14% RI27% RI 2.7g5.8g
Carbohydrates (g)7% RI15% RI 19g38g
Of which Sugar (g)18% RI35% RI 16g32g
Protein (g)5% RI10% RI 2.6g5.2g
Fibre (g)NilNil0.9g1.58g
Salt (g)2% RI5% RI 0.14g0.27g

McDonald’s Oreo McFlurry Oppskrift

Lær hvordan du lager en Oreo McFlurry hjemmefra med vår nyttige guide. Hvis du ikke kan komme deg til en lokal McDonald’s i Norge, kan du prøve å lage din egen deilige McFlurry i stedet. Fortsett å lese for våre trinnvise instruksjoner om hvordan du tilbereder denne kremete desserten.

Hvordan lage Oreo McFlurry?

  • Først av alt, samle alle nødvendige ingredienser som Cool Whip, Oreo-kjeks, 250 ml melk og vaniljeis.
  • Tilsett vaniljeisen og melken i en krukke og kjør med en stavmikser. Dette gjøres for å gjøre iskremen tynn som en væske for enkle serveringer. Derfor kan du tilsette mindre eller mer melk til denne isen for å gjøre den perfekt for inntaket ditt.
  • Fortsett nå å tilsette den kjølige pisken i en liten mengde med jevne mellomrom. Denne pisken gir en mer kremet og luftig tekstur til denne McFlurryen. Bland det ordentlig for å gjøre alt glatt.
  • I neste trinn bør du legge til Oreo-kjeks i denne jevne blandingen og fortsette å male den for å mose disse kjeksene grundig.
  • Fjern til slutt all denne blandingen i en kopp og la den fryse i kjøleskapet; legg noen biter av Oreo-kjeks på toppen av denne McFlurryen og server den.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

McDonald’s Oreo McFlurry gjennomgang

I forrige blogg gjennomgikk vi smaken av en av McFlurries som er tilgjengelig på McDonald’s her i Norge. Så i dag besøkte jeg denne hurtigmatkjeden og bestemte meg for å bestille en Oreo McFlurry fra McDonalds dessertmeny. Men hvis du er glad i Oreo Cookies and Milkshakes, er denne anmeldelsen et must-lese for deg.

Etter å ha fått bestillingen min servert, åpnet jeg bare pakken og tok ut McFlurry. Jeg bare elsket måten de presenterte McFlurry med bittesmå biter av Oreo-kjeks halvt dyppet i McFlurry. Det var så godt å se på og like appetittvekkende. Så jeg tok en skje av det, og det var utrolig glatt og deilig.

Smaken av denne Oreo McFlurryen var så kremet med smaker av vanilje, Oreo og Cool Whip som ga en tilfredsstillende matopplevelse. Hver skje ble fylt med kremethet og sødme med bitene av Oreo-kaker som tilførte et knasende element til denne iskremen og gjorde den til en mer herlig opplevelse. Alle ingrediensene var i et riktig forhold, noe som resulterte i en balanse mellom smak og smak.

Totalt sett var det et herlig og spennende eventyr å prøve ut Oreo McFlurry fra McDonald’s-menyen, og alle som er fan av McFlurries bør prøve denne sødmen med Oreo-smaken.

Oreo McFlurry
Oreo McFlurry

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

En vanlig Oreo McFlurry på McDonald’s pakker 510 kalorier. God fornøyelse, men med måte!

Den nøyaktige prisen på en Oreo McFlurry kan variere fra sted til sted, men det koster vanligvis rundt $ 2 til $ 3.

Oreo McFlurry i seg selv inneholder ingen iboende ikke-Halal ingredienser. McDonald’s sertifiserer det imidlertid ikke som Halal.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *