Hamburger

Hamburger på McDonald’s Meny Norge

Nyt den klassiske hamburgeren fra McDonald’s-menyen, alt tilberedt med klassiske ingredienser og tradisjonelle hamburgeroppskrifter. En myk bolle lastet med en 100% mør og strimlet biffpatty med pålegg av løk og sylteagurkskiver dyppet i ketchup og sennep gjør det til et appetittvekkende element å prøve.

Dette er burgeren med minst energiinnhold fra McDonald’s Burgers-kategorien, noe som gjør den til et valg for folk som leter etter et kalorifattig måltid. Videre inneholder denne burgeren klassiske og økologiske ingredienser med en høy proteinrik biffpatty og grønnsaker som gir nødvendige karbohydrater og energi.

Les også: The Sweet Chilli Chicken One Grilled På McDonald’s Norge

Hamburger Ingredienser

Beef Patty

Beef Patty
388 kJ | 93 kcal

Bun

Bun
603 kJ | 142 kcal

Onions

Onions
(12KJ | 3Kcal)

Tomato Ketchup

Tomato Ketchup
54 kJ | 13 kcal

Mustard

Mustard
2 kJ | 0 kcal

Pickle Slices

Pickle Slices
1 kJ | 0 kcal

Ernæringsrapport av Hamburger

 Energy        1056 KJ (13%RI)    251 KCal (13%RI)

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fats (g)12% RI 83g
Of which saturated (g)16% RI 3.3g
Carbohydrates (g)12% RI 30g
Of which Sugar (g)7% RI 6.3g
Protein (g)26% RI 13g
Fibre (g)Nil2.5g
Salt (g)20% RI 1.2g

Hamburger Oppskrift

McDonald’s-filialer over hele verden tilbyr hamburgere på McDonald’s Burgers-menyen. Denne deilige burgeren skildrer faktisk de tradisjonelle verdiene til denne hurtigmatkjeden. Men hvis du ikke kan smake på denne burgeren i noen av McDonald’s-filialene i Norge, bør du tilberede den med hamburgeroppskriftene omtalt nedenfor.

Hvordan forberede det?

  • Start med å ta 100 gram oksekjøtt og du bør male og mose det. Bland de essensielle krydder og krydder som krydder, salt og paprika i kjøttdeigen.
  • Nå bør du lage en rund biff med en blanding av mørt biff og krydder.
  • For å steke en enkelt biff patty riktig, bør du tilsette 35 ml matolje i stekepannen. Så kok og stek denne pattyen i 3 til 5 minutter slik at hver side av pattyen er tilberedt og tilberedt.
  • Neste trinn er å kutte opp en liten løk i små biter. Lag tre skiver sylteagurk ved hjelp av en kniv.
  • Nå bør du ta bollen ut av pakken og riste dem i et minutt inne i brødristeren.
  • Neste opp, begynn å stable alle ingrediensene i en klassisk rekkefølge, og du bør plassere den første oksekjøttet på den nederste bollen.
  • Nå bør du fordele løkbitene og legge sylteagurkskivene på disse hakkede løkfragmentene.
  • Tilsett deretter sausen, som ketchup og sennep, til grønnsaksbitene.
  • Til slutt legger du bare den øverste halvdelen av bollen på de tradisjonelt stablede ingrediensene, og hamburgeren din er klar til å smake.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

Hamburger Oppskrift gjennomgang

I dag skal jeg anmelde smaken av den siste burgeren på den aktuelle McDonald’s Norge-menyen. Denne hamburgeren har vært et klassisk element på denne fastfoodkjedens meny i mer enn syv tiår. Så jeg var spent på å smake denne burgeren og bestilte den gjennom McDelivery. Da jeg mottok bestillingen min, åpnet jeg pakken og kjente kjøttduften komme ut av denne burgeren.

Størrelsen på denne hamburgeren fra McDonalds-menyen var veldig kompakt, med tanke på størrelsene på andre burgere. Men jeg tok en bit og kjente øyeblikkelig en konvensjonell smak av mør og saftig biff kombinert med ketchup og en myk bolle.

Den generelle teksturen til denne burgeren var veldig delikat, der grønnsaksstykker som løk og sylteagurkskiver ble delvis dyppet i pølser som ketchup og sennep, noe som ga den en kremet og deilig smak.

Imidlertid er det ingenting som sprø eller sprø i hamburgeren på grunn av dens konvensjonelle ingredienser. I tillegg er det et perfekt hurtigmat å spise på i tilfelle du ser etter et kalorifattig matalternativ med økologiske og sunne ingredienser.

Hamburger
Hamburger

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Det er 250 kalorier i en McDonald’s Hamburger.

Alle er smørbrød med kjøttdeig, men en Big Mac og Whopper har unike ingredienser og er signaturartikler for spesifikke hurtigmatkjeder.

Den saftige hamburgerens opprinnelse er omdiskutert, men den dukket sannsynligvis opp på slutten av 19-tallet i USA fra tyske innvandreres kjøttdeig.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *