Bacon and Egg McMuffin

Bacon and Egg McMuffin På McDonald’s Meny Norge 2024

Nyt den saftige og litt sprø kombinasjonen av baconskiver, cheddarost og stekt egg bundet i en engelsk muffins, kalt Bacon and Egg McMuffin, på McDonald’s Norge-meny. Et rikt ernæringsprodukt som kan gi en betydelig mengde energi for å få en oppfrisket start på din daglige rutine.

I tillegg til denne enkle McDonald’s-frokostvaren, kan du få en hashbrun og en vanlig varm drikke som kaffe for å parre med en komplett måltidsdel. Men det vil koste deg noen ekstra kilo å ha et komplett måltid.

Les også: McCafe Meny Priser: McDonald’s Meny Norge

Bacon and Egg McMuffin Ingredienser

 • Back Bacon
 • Cheddar Cheese slice
 • Egg
 • English Muffin
 • Liquid Vegetable and dairy fat Blend

McDonald’s Bacon and Egg McMuffin Ernæring

 Energy       1404 KJ (17%RI)    335 KCal (17%RI)                     

NæringsinformasjonProsentvis referanseinntakPer porsjon
Fats (g)23% RI 16g
Of which saturated (g)29% RI 5.9g
Carbohydrates (g)10% RI 27g
Of which Sugar (g)3% RI 2.7g
Protein (g)39% RI 20g
Fibre (g)Nil1.8g
Salt (g)26% RI 1.5g

McDonald’s Bacon and Egg McMuffin Oppskrift

En ren fest for baconelskere da de ville prøve denne varen på McDonald’s-restauranter i Norge. Men hvis du ikke har tilgang til å nyte denne frokostvaren, bør du prøve å lage den i komforten av ditt eget hjem. Samle ingrediensene som svinekjøtt, egg, engelsk muffins og cheddarostskive. Les deretter følgende trinnvise veiledning for å lage denne sandwichen.

Hvordan lage Bacon and Egg McMuffin?

 • Begynn med å forberede baksiden av baconskiven, som er blant nøkkelingrediensene i denne sandwichen.
 • Så tilsett en veldig liten mengde matolje i stekepannen. Slå på blusset og varm opp oljen til middels.
 • Ta nå ut en baconskive fra pakken og legg den i stekepannen. Stek begge sider av den bakre baconskiven i 2 til 3 minutter hver til de blir mørkerøde og litt harde.
 • Tilsett nå 30 ml matolje i samme panne. Knekk et egg og stek det i den stekepannen. Prøv å sette egget sakte for å lage en rund patty.
 • Neste trinn er å forberede muffinsen ved å riste den litt for å gjøre den litt myk og varm.
 • Ta ut cheddarostskiven fra pakken og legg den på nederste halvdel av muffinsen.
 • Plasser stekt egg-patty på osteskiven og toppen av dem legg baconbiten på en vridd måte slik at den kan tilpasse seg den runde formen på sandwichen.
 • Lukk til slutt sandwichen ved å legge den øverste halvdelen av den engelske muffinsen til de stablede ingrediensene.

McDonald’s åpningstider Norge

DagerTid
Mon5:00 AM – 10:00 PM
Tue5:00 AM – 10:00 PM
Wed5:00 AM – 10:00 PM
Thu5:00 AM – 10:00 PM
Fri5:00 AM – 11:00 PM
Sat5:00 AM – 11:00 PM
Sun5:00 AM – 10:00 PM

McDonald’s nær meg Norge

McDonald’s Bacon and Egg McMuffin gjennomgang

I denne anmeldelsen vil jeg fortelle deg om smaken, teksturen, aromaen og størrelsen på den fantastiske Bacon and Egg McMuffin-smørbrøden fra McDonald’s Norway frokostmeny. Så, etter å ha gjort bestillingen min klar, serverte de denne sandwichen i klassisk McDonald-stil emballasje. Aromaen den skapte da den åpnet pakken var veldig appetittvekkende.

Bacon and Egg McMuffin
Bacon and Egg McMuffin

Størrelsen på denne sandwichen er nominell, og når du tar på den får du en myk og varm tekstur til muffinsene. Jeg tok senere en bit av denne burgeren, og kombinasjonen av et egg, muffins, ost og bacon var virkelig deilig.

Bakbaconet som brukes i McMuffin gir en røykfylt og smakfull smak til hver bit. Det er supplert med et perfekt tilberedt stekt egg. Dette egget gir en fyldig og kremet tekstur til sandwichen. Den myke, varme og ristede muffinsen fungerer som en solid base og tilfredsstillende crunch med hver bit.

For å øke den generelle smaksopplevelsen til denne McMuffin ytterligere, tilsettes en osteskive. Denne smeltende osteskiven over de varme ingrediensene gir en kremet og syrlig smak til sandwichen. Kombinasjonen av disse ingrediensene utgjør en perfekt blanding av smaker som er både trøstende og innbydende.

Samlet sett er Bacon & Egg McMuffin fra McDonald’s et godt frokostalternativ som sjekker alle boksene for et tilfredsstillende morgenmåltid.

Alle bilder, priser og menyer er hentet fra Mcdonalds Norge offisielle.

Vanlige spørsmål

Q. Hva er McDonald’s Bacon & Egg McMuffin kalorier teller?

Bacon & Egg McMuffin inneholder 335 kcal eller 1404 kJ energi. Så denne frokostsandwichen utgjør rundt 17% av det daglige referanseinntaket til en voksen person. Hvis du ikke vet, er gjennomsnittlig referanseinntak av en person 2000 kcal.

Bacon & Egg McMuffin Protein: 20 gram

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *